Kasvohoidot

 
Hoitosuunnitelmassa huomioidaan aina asiakkaan ihon tila, ihotyyppi ja hoidon tavoite sekä asiakkaan toivoma lopputulos.
Kasvohoidot tehdään Anna Lotan PRO -tuotteilla.
 
 
Anna Lotan PRO -sarja on israelilainen Anna Lotan Bio Cosmetic -laboratorion kehittämä ammattikosmetiikkasarja vaativaan ammattikäyttöön ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa.
 
Vaikka kosmetologi hoitaa ensisijaisesti tervettä ihoa, on Anna Lotan PRO -tuotesarja kosmetologille työväline, jonka avulla on mahdollista saavuttaa todellisia ihonhoidollisia tuloksia vaativampiakin iho-ongelmia hoidettaessa. Anna Lotan PRO -tuotteilla on saatu hyviä ihonhoidollisia tuloksia atooppisen ihon, aknen, rosacean (ruusufinni), ikääntyvän ihon ja valovaurioituneen ihon hoidossa.
 
Anna Lotan PRO -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, toimivilla ja turvallisilla tuotteilla.
 
 
 
 
 
 
 
 
______________________________________________________________________________________________________
 

Klassinen kasvohoito.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihoanalyysin,  kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. 

Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

 

_______________________________________________________________________________________________________

Hehku kirkastava kasvohoito.

HEHKU on välittömästi ihoa kirkastava hoito. Iho on silminnähden kirkkaampi, puhtaampi ja pehmeämpi. Tämän hoidon teho perustuu kolmivaikutteiseen kuorintaan (hedelmäentsyymit, hedelmähapot ja kasvivaharakeet) sekä C-vitamiininaamioon.

 

________________________________________________________________________________________________________

Luxus kasvohoito

Sisältää pintapuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, ampullin ja hyaluronihappotiivisteen imeyttämisen iontoforeesi-laitteella, pitkän hieronnan (25min), happihoidon laitteella, silmänympärysihonhoidon, tehostenaamion, jalka- tai käsihieronnan ja loppuvoiteet.

 

________________________________________________________________________________________________________

Anna Lotan PRO - Exfosil Ruby Rubiinikuorinta!
Luonnollinen vaihtoehto mikroneulaukselle ja timanttihionnalle.
Kosmetologin tekemä erikoiskuorinta joka poistaa kuolleen solukon, aktivoi ihon uusiutumisprosessia, kirkastaa ja pehmittää ihoa.
Sarjahoitona saavutetaan tehokas uusiutuminen ja hoito onkin mitä ihanteellisin ikääntyvälle iholle (juonteet, kiinteytyminen) ja aknearville. 
Käsittely tehdään 4 viikon välein
3 - 5 kertaa, hoidon tavoitteesta ja ihon rakenteesta riippuen.
Kaikki tuotteen sisältämät ainesosat ovat luonnollista alkuperää.
Kuoriva vaikutus perustuu rubiini- ja kvartsikiteisiin. Öljypohjana tuotteessa ovat jojobaöljy ja skvaleeni (oliiviöljystä).
Hoidon kuluessa ihoa hierotaan 1 - 2 minuuttia / alue Exfosil Ruby -massalla.
Käsittely tuntuu iholla pienenä pistelynä. Kun ihoa on hierottu, imeytymätön osa massasta poistetaan iholta. Rubiinikiteet jäävät ihon pintakerroksiin ja käynnistävät ihon uusiutumisprosessin. Kiteet poistuvat ihosta luonnollisen uusiutumisprosessin myötä 1 - 3 päivässä.
Iho saattaa punoittaa muutaman päivän ajan käsittelyn jälkeen. Rubiinikiteet tuntuvat ihossa 1 - 2 päivän ajan, ihoa kosketeltaessa.
Käsittelyn voimakkuudesta ja ihon rakenteesta riippuen iho voi hilseillä viikon kuluessa - yleensä kolmantena / neljäntenä päivänä.
Käsittelyyn yhdistetään kotihoitotuotteet, jotka tukevat ihon uusiutumista.
3 hoitokertaa (4 viikon välein) ja kotihoitotuotteet yht. 340€
 
 
 
 
______________________________________________________________________________________________________