Ripsienpidennys, ripsien taivutus ja kulmien laminointi koulutukset meiltä.
 
LuxusLashes™ on puhtaasti ripsiin keskittynyt yritys.
Meidän tavoitteena on täyttää unelma pitkistä ja kaarevista ripsistä, jotka näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta ja sopivat kaikentyyppisille naisille.

LuxusLashes -ripsissä on monta eri pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta. Synteettiset, todella aidon näköiset kuidut kiinnitetään omiin ripsiin klassisissa ripsienpidennyksissä  yksittäin ja volyymiripsiin viuhkoina. Saat tuuheammat ja pidemmät ripset. Ripsienpidennykset ovat erittäin joustavat, pehmeät ja väriltään syvän mustat.
Wienissä kehitetty erikoisliima on hellävarainen ja takaa sen, että ripset pysyvät todella hyvin.
LuxusLashes silkki- ja minkkiripset edustavat ehdotonta huippua maailmalla. Maailmanlaajuisesti jo yli 800:ssa salongissa. Suomessa jo vuodesta 2011.

Kouluttajamme Tanja on LuxusLashes Wien -koulutuskeskuksen sertifioima ammattilainen. Hänellä on kahdeksantoista vuoden kokemus kouluttamisesta, joista yksitoista vuotta ripsien parissa. LuxusLashesin koulutusohjelma on huippulaatua ja siksi edellytämme kaikilta opiskelijoiltamme koulutusohjelman läpi käyntiä - vaikka olisit käynyt toisen merkin koulutuksen.
LuxusLashes ripsienpidennyskoulutukset järjestetään pääasiassa Studio Rosen tiloissa, mutta voit kysyä myös muita mahdollisuuksia.
 
Koulutuksia järjestetään sovitusti Tampereella ja Helsingissä.
 
Kysy lisää      luxuslashes@studiorose.fi